Over ons

Peterpeter-site
Ik ben geboren te Oostburg op 12-10-1974,
Ik ben eigen ondernemer in de IT. Het bedrijf heet S.C.S.S. wat staat voor Sigmond Computer Services & Solutions. Ik ben gezegend dat mijn werk, ook mijn hobby is waardoor het niet vervelend is 😉 Naast computers kan ik ook genieten van een beetje vissen op zijn tijd en heb de laatste jaren fotografie erbij opgenomen, heerlijk erop uit om de natuur die God geschapen heeft vast te leggen. Dagjes uit met Elzelien worden ook zorgvuldig vastgelegd hihihi.

Eind 2003 ben ik tot geloof gekomen en heb me op 15-02-04 laten dopen. Ik geloof niet in vakjes en noem mezelf dan ook gewoon christen, daar ik een volgeling ben van Jezus Christus. Omdat ik de genade van God zo sterk heb mogen ervaren kan ik niet anders dan dat ik graag over Jezus Christus vertel en hoe Hij de weg terug is naar God.  Joh. 7:38 “Wie in Mij gelooft, zoals de schrift zegt: Stromen van levend water zullen uit zijn binnenste vloeien”.
Mijn dooptekst is (NBG) Daniël 11: 32 zegt het als volgt: “het volk dat zijn God kent, zal sterk zijn en daden doen”.  Ik erken dat naarmate mijn groei als christen verliep dit steeds sterker naar voren kwam in mijn leven. Ik heb mijn medemens lief met de liefde van God, maar heb een brandend verlangen om het woord zuiver te houden en hier naar te leven.

 

 

Elzelienelzelien-site
Ik werk voor de Evangeliegemeente ‘De Banier’. Daar ben ik ook wel blij mee, want ik vind dat een christen niet zijn 40 uur alleen in de Bijbel en zaken die met het geloof te maken hebben door zou moeten brengen.
We staan wel in deze wereld.
Enfin, voor de christengemeente werk ik als missionair werker. Ik coördineer de activiteiten die ons in contact moeten brengen met de wijkbewoners en omgekeerd.
Inmiddels zijn we al weer 2 jaar bezig met de koffiemorgen op zaterdagmorgen. Op vrijdagen leg ik contact met mensen van de wijk, voornamelijk bij de Bas van der Heijden.

Tussendoor doe ik zelfstudie Portugees. Ik hou van talen en wellicht kan het in Brazilië in de toekomst nog eens uitkomen.

Comments are closed.