tja

Het klink zo cliché, de ver van je bed show etc etc.
Mijn moeder was iemand die heel veel dingen in huis zelf deed, zelf met 2 zware booschappen tassen naar huis liep, of aan de fiets. Ze hielp mijn vader altijd met van alles, deed van alles versjouwen en was voor niets of niemand bang.
Een goede 5 jaar geleden kreeg ze een tia en door haar vechtersmentaliteit heeft ze de kant die eerst verlamd was toch weer tot een goede 90% weten te herstellen.
Er was ook spierreuma vastgesteld waarvan we de afgelopen maand dachten dat deze verergerde, dinsdagmiddag naar Brugge overgebracht met de ambulance met vocht in haar longen……… het telefoontje daarna zal me altijd bijstaan…..
Er zijn abcessen aangetroffen achter haar longen met uitzaaiingen door haar lichaam.
Ik wilde diezelfde avond nog naar Brugge, blijkt dat het ziekenhuis “open” is tot 8 uur……. dus de woensdagmorgen ernaar toe… jeetje wat was dat schrikken wat was ze op een week tijd ontzettend afgevallen, echt vel over been. Dit was niet meer de vrouw die 2 boodschappen tassen door de stad droeg. Verdere onderzoeken moeten uitwijzen in hoeverre het andere weefsel heeft aangetast en ook of het in de hersenen zit……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *